Sivun näytöt

perjantai 19. huhtikuuta 2013

BAUMA

Työssäoppimisjakson puoliväli on ohitettu ja kaikki on hyvin. Aamuisin töissä olen pääasiallisesti kioskin puolella auttamassa ja asiakkaiden varauksia vahvistamassa, ja iltapäivällä työjakson aikana toteutettavien projektien parissa tulee jäljellä olevat työtunnit täyteen. Tällä ja aikaisemmalla viikolla on myös päässyt jonkisen verran tekemään ruumiillistakin työtä ja markkinoimaan yritystä, mainosmateriaalin jakelun ja polkupyörien toimittamisen muodossa.
Vaikka homma on vielä puolitiessään, niin siitä huolimatta tuntuu siltä kuin olisi jo jollain tasolla alkanut orientoitua Suomeen palaamiseen. Vaikka ei silti, eihän tuo loppupeleissä kovin ihmekään ole. Aika tuntuu kuitenkin täällä juoksevan todella nopeaan, ja eihän tässä ole enää kuin puolitoista viikkoa ja ollaan jo toukokuun puolella.

Tämä viikko on töissä ollut rauhallinen, sillä Bauma-messut ovat olleet käynnissä tämän viikon Münchenissä. Bauma on yksi maailman suurimmista rakennuskone- ja teknologiamessuista, ja se järjestetään Saksan Münchenissä joka kolmas vuosi. Tapahtuma kestää viikon (maanantaista sunnuntaihin tänä vuonna), ja se vetää Messen (messukeskus) täpötäyteen koko täksi ajaksi. Sama pätee Münchenin hotelleihin, ja kaikkiin muihinkin majoituspaikkoihin.

Bauma vetää puoleensa yli 400 000 vierasta, ja sen vuoksi kaikki hotellit ovat täynnä. Tämän pääsi viikolla toteamaan kun valtaosa hotelleista joissa kävi vierailemassa, olivat täynnä. Bauman ajaksi hinnatkin hotelleissa nousevat tuntuvasti tavallista korkeammiksi. Münchenissä on nähnyt tämän viikon aikana valtaosin bisnes-turisteja ja messujen kulkukortteja näkee aivan joka paikassa. Jos haluaa tällä viikolla julkisilla kulkea, niin se kannattaa tehdä ennen tai jälkeen ruuhka-aikojen jos vain mahdollista. Eritoten U2-metroa jonka suuntana on Messestadt Ost, kannattaa ainakin omasta mielestäni välttää.

Töissä tämä viikko on ilmentynyt turistikatona. Valoisana puolena on ollut että on ollut enemmän aikaa omille projekteilleen (ehkä välillä jopa käynyt vähän tylsäksikin kun tekeminen loppuu kesken), sekä lämmin keli joka on tällä viikolla hellinyt. Eilenkin oli varjossa 25 astetta lämmintä, eli kylmää juomista on kannattanut pitää matkassaan tällä viikolla. Kiitos myös kevyen työaikataulun ja esimiehen ystävällisyyden pääsin aiemmin tällä viikolla pyörähtämään toistamiseen Itävallan Salzburgissa, jossa oli vähintäänkin yhtä lämmin ja kirkas sää kuin Münchenissäkin.








Ai niin, ja sain viimeinkin kuvattua Alppeja ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti